Kulutusluotto ilman vakuuksia tai takaajia

Vaikka sana kulutusluotto tai käyttöluotto tarkoittaa oikeasti kaikkia lainoja sisältäen mm. pikalainat ja autolainat, tarkoitetaan kulutusluotolla puhekielessä normaalisti n. 500-10000 euron suuruista luottoa, joka otetaan tietysti nimensä mukaisesti kuluttamiseen. Kulutusluoton voi ottaa mihin tarpeeseen tahansa, toisin kuin esimerkiksi autolainan joka otetaan autokauppojen yhteydessä, tai asuntolainan joka otetaan tietysti asunnon hankkimiseen.

Kulutusluottoa voi hakea nykyään helposti netistä, ja mahdollista on saada jopa useiden tuhansien eurojen kulutusluotto heti tilille. Useat kulutusluottopalvelut tarjoavat lainaa ilman vakuuksia, parhaillaan jopa 6000 euroa, mutta kymmenien tuhansien eurojen käyttöluottoihin vaaditaan yleensä jotakin lainan vakuudeksi.

Esimerkiksi kulutusluottopalvelu Nopsalaina tarjoaa lainaa aina 500 eurosta 6000 euroon, ilman vakuuksia tai takaajia. Maksuaikaa Nopsalaina antaa lainoillensa puolesta vuodesta jopa kuuteen vuoteen, joten suurimmatkin lainasummat on mahdollista maksaa takaisin erittäin pienissä kuukausittaissa maksuerissä.

Esimerkiksi 6000 euron käyttöluotto Nopsalainalta otettuna maksaisi kuuden kuukauden takaisinmaksuajalla 1093 euroa kuukaudessa, mutta kuuden vuoden maksuajalla voisit lyhentää luottoasi vain 171 eurolla kuukaudessa. Voit siis maksaa lainasi takaisin juuri sellaisissa erissä, kuin sinulla on varaa.